ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Γνωριμία με την ΑΛΟΥΤΕΚ

Η εταιρεία ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς της μελέτης και υλοποιήσης κατασκευών αλουμινίου εδώ και 40 χρόνια, εξελισσόμενη δυναμικά, με συνέχεια και συνέπεια, κατέχοντας σήμερα μια από τις υψηλότερες θέσεις στον τομέα κατασκευών αλουμινίου στην Κρήτη.

Με έργα που έχουν διακριθεί όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και πανελλαδικά, με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης Α.Ε. παραμένει συνώνυμη της αξιοπιστίας, της ποιότητας, της καινοτομίας και της προσεγμένης αισθητικής.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Γεράνι Χανίων, συνολικού εμβαδού 2000 m2͵ λειτουργεί ο πιο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός. Με τις συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής και διασφαλισμένη με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και τυποποίησης ΙS0 και CΕ, η εταιρεία εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άριστα προϊόντα. Παράλληλα λειτουργεί μεγάλος εκθεσιακός χώρος, από τους πλέον σύγχρονους στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες στον αγοραστή για να δοκιμάσει τη χρήση, για να συμβουλευτει τους ειδικούς και τελικά να αξιολογήσει την καλύτερη δυνατή λύση για τις δικές του ανάγκες.

Η ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκης Α.Ε. με εμπιστοσύνη στην εταιρική στρατηγική της, φροντίζει ώστε όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της να ανταποκρίνονται όχι μόνο στις συγχρονες αλλά και στις μελλοντικές αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών.

Ποιότητα, αξιοπιστία και αισθητική

Η ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκηs Α.Ε. δραστηριοποιείται με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, καταφέρνοντας να αποτελεί συνώνυμο τηs ποιότητας, τηs αξιοπιστίας και τηs αισθητικής σε ένα ευρύτερο πεδίο κατασκευών. Με σημαντικές επενδύσεις υποδομής, άριστες συνεργασίες και τους καλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών μπορεί να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις κατασκευές σαs.

Αντοχή στο χρόνο, άριστα υλικά κατασκευής

Τα άριστα υλικά και οι διαρκείς έλεγχοι παραγωγής έχουν δίκαια εξασφαλίσει στην ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκηs Α.Ε. το δικαίωμα να θεωρείται μια από τις περισσότερο υπεύθυνες εταιρείες του κλάδου της. Τα έργα της, δοκιμασμένα και στις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη αυτής της δέσμευσης στην ανώτερη ποιότητα.

Κατασκευαστικέs μελέτες, ολοκληρωμένες λύσεις
Η ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκηs ΑΕ διαθέτει κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό που έχει τη δυνατότητα να μελετήσει αποτελεσματικά, να προτείνει και να υλοποιήσει λειτουργικές και κομψές λύσεις, με φρέσκες ιδέες που μπορούν να επιλύσουν πολλά από τα κατασκευαστικά σαs προβλήματα ή να σαs δώσουν πρόσθετες δημιουργικές ιδέεs. Επιπλέον παράγοντες όπως η οικονομία, η ασφάλεια, η συντήρηση, η αξιοπιστία, συνυπολογίζονται ώστε οι λύσεις που σαs προσφέρει να είναι πάντοτε άρτιες και διαχρονικές.
Εργονομία, λειτουργικότητα και ασφάλεια
Η ΑΛΟΥΤΕΚ Ζαχαριουδάκηs Α.Ε. κατασκευάζει πάντα προϊόντα άριστης λειτουργικότητας, άψογης αισθητικής, αναγνωρισμένης και πιστοποιημέvns ασφάλειας. "Ετσι εσείς απολαμβάνετε τη σιγουριά που επιθυμείτε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις!